Maksutavat

Voit ostaa meiltä turvallisesti. Tarjoamme asiakkaillemme useimmin käytetyt maksutavat ja korkean turvan. Käytämme 128-bittistä SSL-salausta ostoskorijärjestelmässämme. Emme KOSKAAN tallenna luottokorttien numeroita tai muuta salaista tietoa, kun asiakkaamme suorittavat maksutapahtumia verkossa. Siksi hakkerit tai varkaat eivät koskaan pääse käsiksi asiakkaidemme maksutietoihin. 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Milloin korttiani veloitetaan?

Korttiasi ei veloiteta tehdessäsi tilauksen. Jos palautat tuotteita, summa hyvitetään takaisin luottokorttitilillesi.

Ovatko luottokorttitietoni turvassa?

Korttitietosi on salattu SSL-teknologian avulla tietojesi turvaamiseksi. Korkeita standardeja noudattava salausjärjestelmä takaa, että ostosten tekeminen luottokortilla kaupasamme on turvallista, eikä tietoihisi missään tilanteissa päästä käsiksi kolmansien osapuolien toimesta.

3DS-todennus

Kassaprosessimme hyödyntää 3DS-todennusta (Visan, MasterCard SecureCoden ja American Express SafeKeyn käyttämä järjestelmä). Nämä palvelut varmistavat, ettei olemassa olevaa luottokorttitiliäsi käytetä luvatta tehdessäsi meillä ostoksia. Mikäli haluat saada asiasta lisää tietoa tai kohtaat ongelmia vahvistusprosessissa, otathan yhteyttä suoraan luottokorttisi myöntäneeseen tahoon. Meillä ei ikävä kyllä ole mahdollisuuksia vaikuttaa maksujen vahvistusprosesseihin, emmekä siksi voi valitettavasti auttaa vahvistuksia koskevissa kysymyksissä.

  • käyttöön ei liity muita maksuja.

 

Mobiilimaksutavat

Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta. Google Pay toimii Android laitteissa maksuvälineenä laitteeseen liitetyllä maksukortilla.

Lasku

Laskut tulevat sähköpostitse yritykseltä Shuffle Dance Finland Oy. Laskuissa on 7vrk maksuaika. Laskumme ovat perintäkelpoisia.

Liikuntaedut

Verkkokaupassa käy maksutapana myös liikuntaedut. Smartum, Epassi sekä Edenred ovat käytössä. Valitse kassalla maksutavaksi liikuntaedut ja maksa kurssisi haluamassasi liikuntaetu palvelussa.