Usein kysyttyä

Minkä tason shuffle tunnille voin osallistua?

Shuffle on lajina tekninen ja siitä syystä pidämme eri tasoisia tunteja. Jos olet ensimmäistä kertaa tulossa shuffletunnille, valitse ehdottomasti alkeiskurssi!

Alkeiskurssi on tarkoitettu ensikertalaisille, eli et tarvitse lainkaan aiempaa kokemusta osallistuaksesi tälle tunnille. Tällä kurssilla harjoittelemme perusaskeleet kuntoon ja tämän jälkeen on helpompi osallistua muille tunneille.

Alkeisjatkotunneilla harjoitellaan lisää askeleita ja nostetaan hieman musiikin tempoa. Näille tunneille voit osallistua alkeiskurssin jälkeen. Shufflessa vaikeustasoa saadaan nostettua lisäämällä musiikin tempoa.

Alkeisjatko/Kesiktason tunneille voi siirtyä, kun on treenannut noin kauden verran alkeisjatkotunnilla. Tunnilla opetellaan haastavampia askelsarjoja ja muusikin tempo nopeutuu noin 105-110 bpm.

Keskitason tunnit ovat tarkoitettu yli 6kk shufflea harrastaneille ja näillä tunneilla teemme koreografioita ja nostamme musiikin tempoa ryhmän taitotason mukaisesti (110-120bpm). Harjoittelemme myös vaativampia askelsarjoja.

 

Voiko lapseni osallistua shufflen alkeiskurssille?

Jos lapsellesi ei löydy omaa tuntia, voivat lapset osallistua shufflen alkeiskursseille vanhemman kanssa. Alkeiskurssien opetus on kuitenkin suunnattu aikuisille.

 

Voinko maksaa liikuntaseteleillä/ eduilla?

Hyvinkään shufflekurssit ja tunnit voit maksaa liikuntaseteleillä, kun ostat kurssit Studio Wildan verkkokaupasta.

Vantaan shufflekurssit on ostettavissa liikuntaeduilla Tanssikoulu Shufflersin verkkokaupasta. 

https://www.tanssikoulushufflers.fi/tanssitunnit/verkkokauppa/

 

Entä jos sairastun ja joudun olemaan pois tunnilta?

Jos sairastut ja joudut olemaan yhden kerran poissa, laitathan tästä meille ilmoituksen viikon sisällä. Sinun on halutessasi mahdollista korvata poissaolo kertasi jollakin muulla tunnilla. Voit osallistua minkä tahansa lajin tunnille, jossa on tilaa.