Roosa reggaeton

Roosa

Reggaeton

Roosa aloitti reggaetón-harrastuksen vuonna 2007 ja on tanssinut katutansseja siitä lähtien, jo yli 15 vuoden ajan. Opettajana hän ottaa kaikki yksilönä huomioon ja haluaa kaikkien oppilaiden löytävän tanssin ilon liikkeen ja musiikin kautta. Lajin keskiössä ovat lantion ja rintarangan erilaiset reggaetón -tekniikat ja sheikkaukset. Koreografiat ovat meneviä ja mukaansa tempaavia. Roosan vauhdikkailla ja energisillä tunneilla pääset kunnolla hikoilemaan ja tanssimaan omalla tyylillä. Tule mukaan pitämään hauskaa ja saamaan tanssista voimaa!

Anina Luumi

Anina

Shuffle, Shuffle&Shapes

Anina kokeili shuffletanssia ensimmäisen kerran vuonna 2019, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Shufflessa hän ihastui lajin vauhdikkuuteen ja tekniseen haastavuuteen.
Anina ohjannut shuffletanssia syksystä 2021 alkaen eri paikoissa pääkaupunkiseudulla. Hän kuulu myös esiintyvään Shuffle tanssiryhmään.
Tunneillaan Anina haluaa tarjota oppilaille mukavan, rennon sekä turvallisen ympäristön tanssin oppimiselle. Aninan tunneilla pääset oppimaan uutta, kokemaan onnistumisen tunteita ja ennen kaikkea pitämään hauskaa, sekä unohtamaan hetkeksi kaikki arkiset asiat.

Jenna Lintu TSL

Jenna

Shuffle, Cutting shapes

Jenna on tanssinut shufflea vuodesta 2020. Ensimmäiset vuodet hän tanssi Cutting shapesia ja tämän jälkeen tyyli on vaihtunut myös Melbourne shuffleen. Hän hurahti tanssityyliin heti ja harjoitteli lähes päivittäin. Jenna on opettanut shufflea vuodesta 2021. Jenna on käynyt battleissa suomessa sekä ulkomailla, 3vs3 battlesta TSL turnauksesta vuonna 2024 tuli voittokin Suomen tiimille!

Tanssitaustaa Jennalla on Breakdancesta nuoruusvuosilta sekä usean vuoden muodostelmaluistelu tausta. Parasta shufflessa on jatkuva kehitys ja tiivis shuffle yhteisö!


Jennan tunneilla on lupa mokailla ja nauraa itselleen, usein on jalat solmussa hänellä itselläänkin, mutta harjoittelu tekee mestarin! 

Emmi Twerk

Emmi

Twerk

Emmi kokeili twerkkausta ensimmäisen kerran vuonna 2017. Laji vei mennessään ja 2021 myös ohjaaminen tuli kuvioihin mukaan. Emmille tärkeintä on se, että jokainen voi tulla hänen tunneilleen juuri sellaisena kuin on, ja tunneilla pidetään yhdessä hauskaa, opitaan uutta sekä koetaan onnistumisia! 

Diana reinsalu

Diana

Heels, Commercial

Diana on osallistunut erilaisiin liikuntamuotoihin kolmen vuoden iästä lähtien. Hänellä on 15 vuoden taitoluistelu-ura ja hän on harjoittanut uransa ohella akrobatiaa, balettia ja yleisurheilua.Diana aloitti tanssin luistelu-uran jälkeen ja löysi pian Heelsin ja Commercialin. Hänelle on kehittynytt oma tyyli tanssia Heelsiä sekä Commercialia ja koreografioida näitä. Tunneillaan hän opettaa sinua ilmaisemaan itseäsi vielä enemmän ja haluaa, että sinulla on hyvä olla ja opit jotain uutta.Dianan Heels -tyyli on mieletön ja harkittu, ja hänen tunneilla on aina joku mausteinen yllätys!Commercial tunnit pitävät taas sisällään paljon hyvää oloa ja esiintymistä. Itsevarmuutesi kohoaa tanssin kautta etenkin Dianan tunneilla!

masi sauren

Masi

Hiphop

Masi on harrastanut tanssimista vuodesta 1998 ja voittanut 19 Suomen mestaruutta monista eri lajeista sekä boogie woogien maailmanmestaruuden vuonna 2021. Masi Saurén on valittu vuoden tanssiurheilijoiksi vuonna 2022.Masi on todellinen tanssija konkari ja Hip Hop on yksi hänen lempi lajeistaan.Masin tunneilla on energinen ja postiivinen meininki. Ja tunneilla pidetään aina hauskaa ja hikoillaan!

Joonas Shuffle

Joonas

Lasten shuffle

Joonas innostui shufflesta reilu vuosi sitten ja kävi ahkerasti tunneilla harjoittelemassa. Joonas haluaa että kaikki viihtyvät shuffletunneilla ja siinä hauskanpidon ohessa harjoitellaan tietenkin shufflen askeltekniikkaa.

Marina

Commercial, Heels

Marina aloitti baletin seitsemänvuotiaana Suomen Kansallisbalettikoulussa. Hän on valmistunut vuonna 2021 klassisen ja baletin ohjelmiston perusopinnoista ja ammatillisesta koulutuksesta. Vuonna 2021 Marina muutti Ranskaan jatkaakseen tanssimista nyky- ja balettiryhmässä nimeltä Elephant In The Black Box. Vuoden jälkeen hän halusi saavuttaa enemmän ja tulla monipuolisemmaksi tanssijaksi, joten hän päätti pitää taukoa baletista ja nykytanssista ja kokeilla jotain uutta. Suomeen palattuaan hän alkoi käydä säännöllisesti erilaisilla tanssitunneilla, Heels,afro, hiphop, reggeaton jne. Ja vuotta myöhemmin aloitti myös opettamisen. Baletista on ollut paljon apua mm. heels tekniikassa. Hän on tarkka linjoista, tekniikasta ja energiasta. Marina haluaa keskittyä tunteeseen ja vapauteen ja saada ihmiset rakastumaan tanssiin yhtä paljon kuin hän itse. 

Felicia

Feminine Hiphop

Felicia on lämminsydäminen ja kannustava tanssinopettaja. Hänellä on 20 vuotta tanssikokemusta. Felicia valmistui ammattitanssijakoulusta Scandinavian Dance Academysta keväällä 2020, Tukholmassa. Tanssitausta koostuu monipuolisesta treenaamisesta, kilpailemisesta, EK-ryhmistä, esiintymisestä. Felician päätanssityylit ovat Commercial, Feminine hiphop ja Show dance. Felicia pyrkii aina saamaan laajaa kokemusta ja on treenannut eri tanssilajeja myös kansainvälisellä areenalla esimerkiksi Lontoossa ja Los Angelesissa.

Felicia on tanssijana erittäin luova, energinen ja vahva. Tanssityylit jotka ovat rakentaneet ja inspiroineet häntä tanssijana ja tanssinopettajana ovat Show dance, Hiphop, Jazz, Reggeaton, Heels, Dancehall, Commercial ja myös baletti. Hän hallitsee useita tanssityylejä, monipuolisen treenaamisen ansiosta. Felicia on myös saanut tanssi- ja esiintymiskokemusta ollessaan mukana musikaaleissa, Svenska Teatterilla.

Tanssitunnit koostuu energiasta, voimasta ja hyvän olon tunteesta. Pidetään hauskaa ja kannustetaan toisiamme! 

Ira reggaeton

Ira

Reggaeton