Opettajat

Jenna
Shuffle

Jenna on tanssinut shufflea vuodesta 2020. Hän hurahti tanssityyliin heti ja harjoitteli lähes päivittäin. Jenna on opettanut shufflea vuodesta 2021. Jenna on käynyt battleissa myös ulkomailla ja käy säännöllisesti kouluttamassa itseään workshopeilla.
Tanssitaustaa Jennalla on Breakdancesta nuoruusvuosilta sekä usean vuoden muodostelmaluistelu tausta. Parasta shufflessa on jatkuva kehitys ja tiivis shuffleyhteisö!
Jennan tunneilla on lupa mokailla ja nauraa itselleen, usein on jalat solmussa hänellä itselläänkin, mutta harjoittelu tekee mestarin! 

 

Anina
Shuffle

Anina kokeili shuffletanssia ensimmäisen kerran vuonna 2019, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Shufflessa hän ihastui lajin vauhdikkuuteen ja tekniseen haastavuuteen.
Anina ohjannut Shuffletanssia syksystä 2021 alkaen eri paikoissa pääkaupunkiseudulla. Hän kuulu myös esiintyvään Shuffle tanssiryhmään.
Tunneillaan Anina haluaa tarjota oppilaille mukavan, rennon sekä turvallisen ympäristön tanssin oppimiselle. Aninan tunneilla pääset oppimaan uutta, kokemaan onnistumisen tunteita ja ennen kaikkea pitämään hauskaa, sekä unohtamaan hetkeksi kaikki arkiset asiat.

 

Roosa
Reggaeton

Roosa aloitti reggaetón-harrastuksen vuonna 2007 ja on tanssinut katutansseja siitä lähtien, jo yli 15 vuoden ajan. Opettajana hän ottaa kaikki yksilönä huomioon ja haluaa kaikkien oppilaiden löytävän tanssin ilon liikkeen ja musiikin kautta. 
Lajin keskiössä ovat lantion ja rintarangan erilaiset reggaetón -tekniikat ja sheikkaukset. Koreografiat ovat meneviä ja mukaansa tempaavia. 
Roosan vauhdikkailla ja energisillä tunneilla pääset kunnolla hikoilemaan ja tanssimaan omalla tyylillä. Tule mukaan pitämään hauskaa ja saamaan tanssista voimaa!

Emmi
Twerk

Emmi kokeili twerkkausta ensimmäisen kerran vuonna 2017. Laji vei mennessään ja 2021 myös ohjaaminen tuli kuvioihin mukaan. Emmille tärkeintä on se, että jokainen voi tulla hänen tunneilleen juuri sellaisena kuin on, ja tunneilla pidetään yhdessä hauskaa, opitaan uutta sekä koetaan onnistumisia! 

Diana
Heels, Commercial

Diana on osallistunut erilaisiin liikuntamuotoihin kolmen vuoden iästä lähtien. Hänellä on 15 vuoden taitoluistelu-ura ja hän on harjoittanut uransa ohella akrobatiaa, balettia ja yleisurheilua.
Diana aloitti tanssin luistelu-uran jälkeen ja löysi pian Heelsin ja Commercialin. Hänelle on kehittynytt oma tyyli tanssia Heelsiä sekä Commercialia ja koreografioida näitä. Tunneillaan hän opettaa sinua ilmaisemaan itseäsi vielä enemmän ja haluaa, että sinulla on hyvä olla ja opit jotain uutta.
Dianan Heels -tyyli on mieletön ja harkittu, ja hänen tunneilla on aina joku mausteinen yllätys!
Commercial tunnit pitävät taas sisällään paljon hyvää oloa ja esiintymistä. Itsevarmuutesi kohoaa tanssin kautta etenkin Dianan tunneilla!

Masi
Hiphop

Masi on harrastanut tanssimista vuodesta 1998 ja voittanut 19 Suomen mestaruutta monista eri lajeista sekä boogie woogien maailmanmestaruuden vuonna 2021. Masi Saurén on valittu vuoden tanssiurheilijoiksi vuonna 2022.
Masi on todellinen tanssija konkari ja Hip Hop on yksi hänen lempi lajeistaan.
Masin tunneilla on energinen ja postiivinen meininki. Ja tunneilla pidetään aina hauskaa ja hikoillaan!

Lina
Dancehall

Lina aloitti tanssin jo pienenä ja on tanssinut dancehallia vuodesta 2015 saakka.
Hän on ottanut aktiivisesti tunteja jamaikalaisilta opettajilta, kilpaillut, esiintynyt artistien taustalla sekä vetänyt omaa dancehall treeniryhmäänsä.
Lina haluaa tarjota parasta oppilailleen ja tunneilla pyritään haastamaan itseänsä. Tanssiminen aloitetaan aina perusteellisella lämmittelyllä, ja tämän jälkeen keskitytään eri mooveihin ja liikekieliin. Tunnit ovat energisiä ja nopeatempoisia, jossa tehdään paljon toistoa. Tunnilla noudatetaan turvallisen tilan sääntöjä.