MYYRMÄKI

SHUFFLE VANTAAN TANSSILAJIT

SHUFFLE

Shuffle on vauhdikas katutanssilaji, jossa keskitytään erilaisiin askeleihin käsiä unohtamatta. Shuffle on lähtöisin 1980-luvulta Australiasta, sitä on perinteisesti tanssittu festivaaleilla sekä klubeilla. Viime vuosina shuffle on noussut esiin sosiaalisessa mediassa ja nyt shufflea pääsee harjoittelemaan myös tanssitunneilla. Shufflea tanssitaan useimmiten EDM, house ja tekno musiikin tahtiin. 

Vantaan shuffletunnit

Hyvinkään shuffletunnit

HIPHOP

Hip Hop on New Yorkista lähtöisin oleva kulttuuri, jonka yksi elementeistä on Streetdance Hip hop-tanssi. Hiphopissa on paljon erilaisia variaatioita sekä sekoitteita eri tyyleistä. Hip hopin liikkeessä näkyy vahvasti kehossa tapahtuva bounce ja groove sekä perusliikkeet, joita kutsutaan nimellä "foundation" tai "party steps". Hiphop ei ole pelkkää liikuntaa – se on kulttuurinen kokemus, joka tarjoaa mahdollisuuden ilmaista itseään voimakkaasti ja luovasti. Hiphop-tanssi vahvistaa kehoa, kehittää koordinaatiota. Tule kokemaan, miten street dance ja hiphop voi inspiroida ja tuoda uutta energiaa arkeesi.

FEMININE HIPHOP

Streetdance Hip Hop on New Yorkista lähtöisin oleva kulttuuri, jonka yksi elementeistä on Hip hop-tanssi. Hiphopissa on paljon erilaisia variaatioita sekä sekoitteita eri tyyleistä. Feminine Hiphop tunnilla tyyli on nimensä mukaisesti feminiininen.

Meillä on Hiphop-tunteja, jotka sopivat kaikille, jotka haluavat tutustua katutanssin maailmaan. Tunneillamme opit perusliikkeet, ilmaisun ja rytmityksen, jotka muodostavat Street Dancen ja Hiphopin perustan.

REGGAETON

Reggaetón on syntynyt Puerto Ricossa sekoittaen jamaikalaisia musiikkivaikutteita reggaeta ja dancehallia latinalaisen Amerikan hip hop-musiikkiin sekä salsan rytmeihin. Reggaeton-tanssissa käytetään runsaasti keskivartalon afrotyylisiä koontoliikkeitä ja lantiota. Tunnetuin liike lienee rintakehän rytkytys ja erilaiset olkapäiden ja lantion sheikkaukset. Tanssityyli on hauska, energinen ja haastava. Musiikki on energistä ja tuo hyvän fiiliksen tanssimiseen!

DANCEHALL

Dancehall on Jamaikalainen katutanssilaji ja kulttuuri. Dancehall on energistä ja vahvaa ilmaisua, jossa yhdistyvät rentous ja räjähtävyys. Laji elää ja kehittyy jatkuvasti Jamaikan kaduilla.

Dancehall-tanssi ei ainoastaan tarjoa tehokasta liikuntaa, vaan se mahdollistaa myös oman persoonallisen ilmaisun löytämisen. Tämä tanssilaji kehittää kehonhallintaa, voimistaa lihaksia ja samalla antaa tilaa luovuudelle. Dancehall on yhteisöllinen ja innostava tanssilaji, joka yhdistää tanssijat voimakkaan musiikin ja liikkeen ilon kautta.

TWERK

Twerk on afrikkalaisista tansseista ja afroamerikkalaisesta hip hop -kulttuurista lähtöisin oleva tanssityyli, jonka liikkeet ovat voimakkaasti alavartalopainotteisia. Lajiin kuuluu muun muassa pakaroiden sheikkaamista, lantiolla tehtäviä iskuja ja pakaroilla tehtäviä poppauksia. Twerk kehittää hyvin myös fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- ja vatsalihaksia.Twerk-tunneilla harjoitellaan lajin erilaisia tekniikoita, opetellaan koreografiaa ja pidetään hauskaa!

COMMERCIAL

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Commercial tunnilla yhdistellään ja hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja haetaan musavideohenkistä rohkeaa asennetta.  Tunneilla keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen. Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa!