HYVINKÄÄ

SHUFFLE BUBBLEN TANSSILAJIT

SHUFFLE

Shuffle on vauhdikas katutanssilaji, jossa keskitytään Running man ja T-step askeleiden harjoitteluun ja näiden erilaisiin variaatioihin . Shuffle on lähtöisin 1980-luvulta Melbournesta Australiasta, sitä on perinteisesti tanssittu festivaaleilla sekä klubeilla. Shufflessa liikutaan paljon, tehdään glideja sekä pyörähdyksiä. Shufflea tanssitaan useimmiten EDM, hardstyle ja tekno musiikin tahtiin. 

Vantaan shuffletunnit

Hyvinkään shuffletunnit

CUTTING SHAPES

Cutting Shapes on saanut alkunsa 80-luvulla Yhdistyneissä Kuningaskunnissa. Nimi tanssilajille syntyi kuitenkin vasta vuosina 2010-2012. Tämä klubi- ja festaritanssina tunnettu laji on saanut runsaasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Cutting shapes tyylissä käytetään microbouncea, lantion kääntöjä ja tehdään nopeita jalkaliikkeitä sekä yhdistetään erilaisia käsiliikkeitä tanssiin. Cutting shapesia tanssitaan yleisesti EDM ja house musiikkiin.

SHUFFLE & SHAPES

Shuffle & Shapes tunneilla yhdistelemme elementtejä Shufflesta sekä Cutting shapesista. Tämä on hybrid-shuffle, tunti jossa pääsemme tanssimaan vauhdikkaita katutanssilajeja yhdistellen. Suomessa yleisesti tanssitaan shufflen ja cutting shapesin sekoitustyyliä.